Exclusive detail + Kenzo

Detail Tesla
Tesla Detailing
Detail tesla

Tesla Model S P100D

Deze Model S is de 2e Tesla die we voor deze klant behandelen. Zijn eerste Tesla behandelden we 3 jaar geleden, zijn 2e hebben we  ook mogen behandelen. 

De Tesla Model S is een razend snelle luxe sedan. Acceleratie van 0-100 diet hij in slechts 2.7 seconden. de actieradius van de P100D is dankzij de accupack van 102kWh toch nog een dikke 480km. 

 

De behandeling

De eigenaar van deze Model S ging voor niks minder dan het beste. We hebben hiervoor het lakwerk gecorrigeerd in meerdere stappen. hierbij maken we gebruik van de machines van Rupes. O0k het interieur is aangepakt en natuurlijk worden standaard de wielen verwijderd om zo ook de minder bereikbaar liggende delen goed te kunnen reinigen. 

Voor bescherming van de verschillende oppervlaktes hebben we de coatings van IGL Coatings gebruikt.

Voor de lak is gekozen voor niks minder dan het beste, de IGL Kenzo coating. Een uiterst hydrofobe coating met 4 jaar garantie en een hardheid van 10H

De ruiten, wielen, leer en zelfs de onderkant van het accupack is ook voorzien van een duurzame bescherming. Hiervoor is de Eclipse coating gebruikt, een duurzame coating die ontwikkeld is om de beste bescherming te geven op industrieele toepassingen.