Exclusive Detail + Kenzo

Detail Tesla
Tesla Detailing
Detail tesla

Tesla Model S P100D

Deze Model S is alweer de 2e Tesla die we voor deze klant mogen behandelen. Zijn eerste Tesla behandeling was 3 jaar geleden. 

De Tesla Model S is een razend snelle luxe sedan. Acceleratie van 0-100 doet hij in slechts 2.7 seconden. De actieradius van de P100D is dankzij de accupack van 102kWh toch nog een dikke 480km. 

 

De behandeling

De eigenaar van deze Model S ging voor niks minder dan het beste. We hebben hiervoor het lakwerk gecorrigeerd in meerdere stappen. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van de machines van Rupes. Ook het interieur is aangepakt. Daarnaast zijn de wielen verwijderd om zo ook de minder bereikbaar liggende delen, goed te kunnen reinigen. 

Voor bescherming van de verschillende oppervlakken, hebben we de coatings van IGL Coatings gebruikt.

Voor de lak is gekozen voor de beste coating: IGL Kenzo Coating. Een uiterst hydrofobe coating met 4 jaar garantie en een hardheid van maar liefst 10H.

De ruiten, wielen, leer en zelfs de onderkant van het accupack is ook voorzien van een duurzame bescherming. Hiervoor hebben we IGL Eclipse Coating gebruikt, een duurzame coating die ontwikkeld is om de beste bescherming te geven op industriële toepassingen.